Zinkwerk Molenaarsgraaf

Zinkwerk in Molenaarsgraaf

zinkwerkZink is een uiterst duurzaam en betrouwbaar materiaal. Het is daarom ook perfect geschikt voor daken, dakgoten, regenwaterafvoeren, gevelbekleding en nog veel meer. Zink gaat lang mee en is recyclebaar. Wat ook een groot voordeel is van dit materiaal, is dat het weinig tot geen onderhoudskosten met zich meebrengt. Zink heeft namelijk het vermogen om op een natuurlijke manier vocht te verwerken. U voorkomt hiermee lekkages en waterschade aan uw woning op een veilige en duurzame manier.  

Werkzaamheden op het gebied van zinkwerk in Molenaarsgraaf

Op het gebied van zinkwerk is Strijker Property Watch u graag van dienst. Onze werkzaamheden bestaan onder andere uit:

 • Het bekleden van zinken daken, goten en dakrandafwerking.
 • Montage, reparatie, inspectie en ook het leveren van dakgoten.
 • Reparatie en montage van dakbedekking op platte of hellende daken.

Heeft u interesse in één van onze werkzaamheden op het gebied van zink? Bij Strijker Property Watch bent u daarvoor aan het juiste adres.  

Meer informatie over zinkwerk in Molenaarsgraaf

Bij Strijker Property Watch kunt u rekenen op deskundig advies over zinkwerk in Molenaarsgraaf . Wij kunnen al uw vragen hierover beantwoorden door onze jarenlange ervaring en kennis over zinkwerk. Strijker Property Watch is een innovatief, werktuigbouwkundig installatiebedrijf, werkzaam voor onder andere aannemingsbedrijven, architecten, adviesbureaus en projectontwikkelaars. Onze werkzaamheden worden verricht in de utiliteit, woningbouw, horeca-, zorg- en onderwijsinstellingen: zowel nieuwbouwprojecten als verbouw- en renovatieprojecten.  Wij staan bekend om onze klantgerichtheid, uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen.

Strijker Property Watch is gevestigd aan Rivierdijk 20 te Hardinxveld-Giessendam. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0630996170.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacy beleid (*)