Warmtepompen

Warmtepompen

Een warmtepomp zorgt op een duurzame manier voor warm water en het verwarmen van uw woning of kantoorpand. Warmtepompen halen met een warmtewisselaar warmte uit de lucht, bodem of grondwater. Deze warmte wordt door middel van een proces met een koudemiddel, door de warmtepomp naar een hogere temperatuur gebracht en wordt vervolgens gebruikt als ruimteverwarming en verwarmt eventueel het tapwater. Omdat u elektriciteit gebruikt in plaats van gas, bespaart u op uw gasrekening en wordt de CO2-uitstoot flink verlaagd.

Het is een milieuvriendelijke vervanger voor een cv ketel. Bovendien zit op veel warmtepompen subsidie en is het veel gevallen een interessante investering. Een warmtepomp is interessant voor iedereen die zelfvoorzienend wil zijn, de energienota wil verlagen, het energielabel van de woning wil verhogen en milieubewust wil omgaan met de grondstoffen van de aarde.

Voordelen warmtepomp:

  • Hoog rendement
  • Lagere energiekosten
  • Duurzaam
  • Subsidie mogelijkheden
  • Lange levensduur

Strijker Property Watch is een innovatief, werktuigbouwkundig installatiebedrijf, werkzaam voor onder andere aannemingsbedrijven, architecten, adviesbureaus en projectontwikkelaars. Onze werkzaamheden worden verricht in de utiliteit, woningbouw, horeca-, zorg- en onderwijsinstellingen: zowel nieuwbouwprojecten als verbouw- en renovatieprojecten.  Wij staan bekend om onze klantgerichtheid, uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen.

Strijker Property Watch is gevestigd aan Rivierdijk 20 te Hardinxveld-Giessendam. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0630996170 of het contact formulier invullen.