Loodwerk Dordrecht

Loodwerk in Dordrecht

loodwerkLood is erg betrouwbaar en duurzaam materiaal en wordt vooral gebruikt voor het tegengaan van vochtigheid bij daken en muren. Door het gebruiken van lood voorkomt u vochtschade op een duurzame en relatief goedkope manier. Op het gebied van loodwerk bestaan de werkzaamheden van Strijker Property Watch onder andere uit reparatie van onder andere dakranden, de onderzijde van raamkozijnen, dakkapellen en schoorsteenloketten.

Veel gebruikt materiaal

Al vele jaren is loodwerk een veelgebruikt materiaal. Dit komt mede door de praktische kwaliteit en de fraaie uitstraling van het materiaal. Loodwerk wordt vooral veel gebruikt in de bouw, maar ook bij particuliere panden wordt dit materiaal tegenwoordig regelmatig gebruikt. Hiervoor heeft u natuurlijk wel een goede leverancier en verwerker nodig. Bij Strijker Property Watch bent u daarvoor aan het juiste adres.

Meer informatie over loodwerk in Dordrecht

Bij Strijker Property Watch kunt u rekenen op deskundig advies over loodwerk in Dordrecht . Wij kunnen al uw vragen hierover beantwoorden door onze jarenlange ervaring en kennis over loodwerk. Strijker Property Watch is een innovatief, werktuigbouwkundig installatiebedrijf, werkzaam voor onder andere aannemingsbedrijven, architecten, adviesbureaus en projectontwikkelaars. Onze werkzaamheden worden verricht in de utiliteit, woningbouw, horeca-, zorg- en onderwijsinstellingen: zowel nieuwbouwprojecten als verbouw- en renovatieprojecten.  Wij staan bekend om onze klantgerichtheid, uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen.

Strijker Property Watch is gevestigd aan Rivierdijk 20 te Hardinxveld-Giessendam. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0630996170.

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Anti spam

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacy beleid (*)