Zink en loodwerk

Zink en loodwerk

zink-en-loodwerk

Wij van Strijker Property Watch beschikken over specialisten op het gebied van loodgieterswerk. Zo ook als het gaat om zink en loodwerk.
U kunt hierbij denken aan werkzaamheden als :

  • Het bekleden van zinken daken, goten en dakrandafwerking.
  • Montage, reparatie, inspectie en ook het leveren van dakgoten.
  • Reparatie en montage van dakbedekking op platte of hellende daken.
  • Loodwerk zoals reparatie van dakranden, raamkozijnen, dakkapellen en schoorsteenloketten.

Zink is een uiterst duurzaam en betrouwbaar materiaal. Het is daarom ook perfect geschikt voor daken, dakgoten, regenwaterafvoeren, gevelbekleding en nog veel meer. Zink gaat lang mee en is recyclebaar. Wat ook een groot voordeel is van dit materiaal, is dat het weinig tot geen onderhoudskosten met zich meebrengt. Zink heeft namelijk het vermogen om op een natuurlijke manier vocht te verwerken. U voorkomt hiermee lekkages en waterschade aan uw woning op een veilige en duurzame manier.

Ook lood is erg betrouwbaar en duurzaam materiaal. Het wordt vooral gebruikt voor het tegengaan van vochtigheid bij daken en muren. Zo voorkomt u vochtschade op een duurzame en relatief goedkope manier.

Zink en loodwerk is een klus die wij dagelijks uitvoeren. Wij beschikken over de juiste kennis, middelen, technieken en materialen om het gewenste resultaat te bereiken. Door moderne technieken en uitvoeringen kunnen wij alles precies naar uw wens maken, zodat u nog lang plezier heeft van het zink en loodwerk.

Heeft u interesse in ons zink en loodwerk of zou u wel wat meer informatie willen? Neem dan nu contact op met Strijker Property Watch en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.