Gas

Gas

Wij van Strijker Property Watch beschikken over specialisten op het gebied van loodgieterswerk. Zo ook als het gaat om gas en alles wat hiermee te maken heeft.
U kunt hierbij denken aan werkzaamheden als :

  • De aanleg van grote en kleine gasinstallaties.
  • Het repareren van grote en kleine gasinstallaties.
  • Het ontwerpen en berekenen voor de aanleg van gasinstallaties.
  • Vakkundig en veilig onderhoud aan uw gasleidingen en installaties.

gasGas is een belangrijk onderdeel van uw woning. U gebruikt dit immers dagelijks en het is dan ook belangrijk dat uw gasinstallatie in goede staat is. Strijker Property Watch kan uw gasleidingen veilig en volgens geldende normen aanleggen. Veiligheid en kwaliteit is bij ons het belangrijkst. Onze medewerkers beschikken over specialistische vaardigheden. Dit in combinatie met ervaring en de juiste technieken zorgt ervoor dat u langdurig zorgeloos kunt genieten van de gasinstallatie.

Dit is uiterst belangrijk aangezien gas gevaarlijk kan zijn. Regelmatig komen gaslekken of gasexplosies voor vanwege verkeerd geïnstalleerde gasinstallaties. Wanneer u na installatie een vreemde geur ruikt of als u er zeker van wilt zijn dat uw gasleidingen op de juiste manier aangelegd zijn, kunt u de installatie altijd door ons laten keuren. Met onze moderne meetapparatuur kunnen wij bij gebreken de gasleidingen meteen repareren of zo nodig vervangen.

Heeft u interesse in ons loodgieterswerk op het gebied van gas of zou u graag wat meer informatie willen? Neem dan nu contact met ons op of kom langs en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.