Legionella preventie en onderhoud

Legionella preventie en onderhoud

legionella preventieLegionella is een bacterie die ziekte of griep veroorzaakt. De klachten kunnen variëren van verkoudheid tot een flinke longontsteking. De ziekte ontstaat wanneer mensen de bacterie inademen, bijvoorbeeld door een legionella besmetting in een douche of in drinkwater. De bacterie kan zich makkelijk vermenigvuldigen in waterinstallaties. Het bevindt zich aan de binnenkant van leidingen of reservoirs. De waarde van de bacterie is afhankelijk van de doorstroming van het water, het leidingmateriaal en de kwaliteit van het water.

Uw gezondheid is van groot belang. Het is daarom noodzakelijk dat de bacterie in uw water beneden een bepaalde waarde blijft. Maar hoe voorkomt u de groei van de legionellabacterie? Het is belangrijk dat uw watersysteem op de goede manier is aangelegd, en dat deze ook regelmatig word onderhouden. Het watersysteem moet aan bepaalde normen voldoen. Bij goede naleving van de wetgeving zal u geen last hebben van de bacterie. Strijker Property Watch is ervaren op het gebied van de legionellabacterie en kan er voor zorgen dat u deze bacterie voorkomt en er nooit last van heeft. Wij meten de waarde van de bacterie in uw waterinstallatie, en gaan aan de slag met uw leidingen als deze waarde te hoog is. Ook onderhouden wij de leidingen zodat de bacterie beneden de wettelijk vastgestelde waarde blijft.

Bent u geïnteresseerd in onze diensten op het gebied van legionellabacterie preventie en onderhoud? Of zou u hierover nog wat meer willen weten? Neem dan snel contact op met Strijker Property Watch of maak een afspraak en wij kijken wat we voor u kunnen betekenen.