Ventilatie

Ventilatie

Sinds 2006 is een ventilatiesysteem verplicht bij nieuwbouw en grondige renovaties. En terecht: een goed geïsoleerde woning zonder ventilatie zorgt voor heel wat problemen. Zo kunnen er vochtproblemen en schimmels ontstaan, wat erg slecht kan zijn voor de gezondheid.

Om comfortabel en gezond te leven heeft een mens 20 kubieke meter verse lucht per uur nodig. Wanneer je woning onvoldoende verse lucht aanlevert, zal je dus steeds opnieuw dezelfde, vuile lucht inademen. In dit geval zal je beroep moeten doen op een ventilatiesysteem dat verse lucht zal aanvoeren en vervuilde lucht zal afvoeren. Het zorgen voor een goede ventilatie vochtproblemen en muffe geurtjes tegengaan en de gezondheid verbeteren.

ventilatieBij Strijker Property Watch kunt u rekenen op deskundig advies over klimaatinstallaties. Zo kunnen wij u helpen bij het maken van de juiste keuze. Wij kunnen al uw vragen hierover beantwoorden door onze jarenlange ervaring en kennis over klimaatinstallaties.

Het regelmatig onderhouden van een koeling garandeert de optimale werking van de installatie. Bovendien minimaliseert de kans op onverwachte storingen. Ook voor onderhoud bent u dus bij Strijker Property Watch aan het juiste adres! Sluit een onderhoudscontract af en profiteer van regelmatig onderhoud van de installateur.

Servicegerichtheid begint met het geven van service die past bij uw installatie, zeker in die gevallen waar het productieproces afhankelijk is van het probleemloos functioneren van de geleverde klimaatinstallatie. Wij bij Strijker Property Watch vinden 24/7 bereikbaarheid dan ook vanzelfsprekend.

Strijker Property Watch is een innovatief, werktuigbouwkundig installatiebedrijf, werkzaam voor onder andere aannemingsbedrijven, architecten, adviesbureaus en projectontwikkelaars. Onze werkzaamheden worden verricht in de utiliteit, woningbouw, horeca-, zorg- en onderwijsinstellingen: zowel nieuwbouwprojecten als verbouw- en renovatieprojecten.  Wij staan bekend om onze klantgerichtheid, uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen.

Strijker Property Watch is gevestigd aan Rivierdijk 20 te Hardinxveld-Giessendam. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0630996170 of het contact formulier op de website invullen.