Koelingen

Koelingen

koelingenElk doel vereist een andere koeling: koelingen zijn er dan ook in verschillende soorten en maten. Het is daarom belangrijk dat u een klimaatinstallatie kiest die bij uw wensen en activiteiten past. Van koelkasten tot gebaksvitrines en van glasdeurkoelkasten tot vrieskasten: wij hebben het in huis.

Koelingen zijn onmisbaar en het is dus ontzettend belangrijk dat u een koeling kiest van goede kwaliteit. Wij bij Strijker Property Watch garanderen u dat onze installaties zorgen voor een optimale prestatie en lange levensduur.

Bij Strijker Property Watch kunt u rekenen op deskundig advies over klimaatinstallaties om zo de koeling uit te kiezen die bij u past. Wij kunnen al uw vragen hierover beantwoorden door onze jarenlange ervaring en kennis over klimaatinstallaties.

Hoe goed een koeling ook ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd is, het optreden van een storing kan nooit uitgesloten worden. Servicegerichtheid begint dan ook met het geven van service die past bij uw installatie, zeker in die gevallen waar het productieproces afhankelijk is van het probleemloos functioneren. Wij bij Strijker Property Watch vinden 24/7 bereikbaarheid dan ook vanzelfsprekend.

Het regelmatig onderhouden van een koeling garandeert de optimale werking van de installatie. Bovendien minimaliseert de kans op onverwachte storingen. Ook voor onderhoud bent u dus bij Strijker Property Watch aan het juiste adres!

Strijker Property Watch is een innovatief, werktuigbouwkundig installatiebedrijf, werkzaam voor onder andere aannemingsbedrijven, architecten, adviesbureaus en projectontwikkelaars. Onze werkzaamheden worden verricht in de utiliteit, woningbouw, horeca-, zorg- en onderwijsinstellingen: zowel nieuwbouwprojecten als verbouw- en renovatieprojecten.  Wij staan bekend om onze klantgerichtheid, uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen.

Strijker Property Watch is gevestigd aan Rivierdijk 20 te Hardinxveld-Giessendam. Voor meer informatie nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen!