Airconditioning

Airconditioning

Met de airconditioning kan de temperatuur en luchtvochtigheid op een aangenaam niveau gehouden worden, terwijl het buiten onaangenaam warm (of koud) is. Ook kan de lucht hiermee gezuiverd worden door het toepassen van een filtersysteem.

De kwaliteit van het binnenklimaat bepaalt voor een groot deel uw welzijn en productiviteit. Het is dan ook niet zo gek dat een goed ontworpen en geïnstalleerde airconditioning uw productiviteit bevordert en zorgt voor een optimaal binnenklimaat. Ook voor bepaalde apparatuur is de juiste temperatuur van groot belang. Het is daarom belangrijk dat u een klimaatinstallatie kiest die bij uw wensen en activiteiten past.

Bij Strijker Property Watch kunt u rekenen op deskundig advies over klimaatinstallaties om zo de airconditioning uit te kiezen die bij u past. Wij kunnen al uw vragen hierover beantwoorden door onze jarenlange ervaring en kennis over klimaatinstallaties.

airconditioning Hoe goed een airconditioning ook ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd is, het optreden van een storing kan nooit uitgesloten worden. Servicegerichtheid begint dan ook met het geven van service die past bij uw installatie, zeker in die gevallen waar het productieproces afhankelijk is van het probleemloos functioneren. Wij bij Strijker Property Watch vinden 24/7 bereikbaarheid dan ook vanzelfsprekend.

Het regelmatig onderhouden van de airconditioning garandeert de optimale werking van de installatie. Bovendien minimaliseert de kans op onverwachte storingen. Ook voor onderhoud bent u dus bij Strijker Property Watch aan het juiste adres!

Strijker Property Watch is een innovatief, werktuigbouwkundig installatiebedrijf, werkzaam voor onder andere aannemingsbedrijven, architecten, adviesbureaus en projectontwikkelaars. Onze werkzaamheden worden verricht in de utiliteit, woningbouw, horeca-, zorg- en onderwijsinstellingen: zowel nieuwbouwprojecten als verbouw- en renovatieprojecten.  Wij staan bekend om onze klantgerichtheid, uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen.

Strijker Property Watch is gevestigd aan Rivierdijk 20 te Hardinxveld-Giessendam. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0630996170 of het contact formulier invullen.