Onderhoud en service

Onderhoud en service

onderhoud-en-serviceStelselmatig onderhoud van riolerings- en afwateringssystemen, sanitaire en technische installaties kan veel problemen voorkomen. Het is dan ook belangrijk om uw installatie(s) regelmatig te onderhouden. Daarvoor bent u bij Strijker Property Watch aan het juiste adres.

Onze installaties zijn van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur. Toch kan het voorkomen dat een installatie niet naar behoren werkt. Neem in dat geval contact met ons op, dan verhelpen wij het probleem zo snel mogelijk. Servicegerichtheid begint met het geven van service die past bij uw installatie, zeker in die gevallen waar het productieproces afhankelijk is van het probleemloos functioneren van de geleverde installatie.

Bij Strijker Property Watch kunt u rekenen op deskundig advies. Zo kunnen wij u helpen met al uw problemen. Wij kunnen al uw vragen hierover beantwoorden door onze jarenlange ervaring en kennis over loodgieterswerk, cv-installaties en klimaatinstallaties.

Strijker Property Watch is een innovatief, werktuigbouwkundig installatiebedrijf, werkzaam voor onder andere aannemingsbedrijven, architecten, adviesbureaus en projectontwikkelaars. Onze werkzaamheden worden verricht in de utiliteit, woningbouw, horeca-, zorg- en onderwijsinstellingen: zowel nieuwbouwprojecten als verbouw- en renovatieprojecten.  Wij staan bekend om onze klantgerichtheid, uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen.

Strijker Property Watch is gevestigd aan Rivierdijk 20 te Hardinxveld-Giessendam. Voor meer informatie nodigen wij u van harte uit om contact met ons op te nemen via 06 30 99 61 70 of door het contact formulier in te vullen.