Brandmeldinstallaties

Brandmeldinstallaties

Een goedwerkende brandmeldinstallatie is onmisbaar: het kan een brand in een vroeg stadium signaleren en lokaliseren waardoor snel kan worden ingegrepen. Een goed beheer van brandmeldinstallaties zorgt ervoor dat er minder nodeloze meldingen komen. De brandweer moet meerdere malen per dag uitrukken naar brandmeldingen van een automatische brandmeldinstallatie of brandblusinstallatie. Vaak blijken deze meldingen niet veroorzaakt door een brand, maar door bijvoorbeeld roken, werkzaamheden als koken, stof, uitlaatgassen van heftrucks, enzovoort.

brandmeldinstallaties

Een brandmeldinstallatie is een belangrijke schakel in de keten van brandveiligheidsvoorzieningen. Om een brandmeldinstallatie in goede conditie te houden, is onderhoud en beheer van essentieel belang. Bij Strijker Property Watch bent u aan het juiste adres voor onderhoud van uw brandmeldinstallatie(s).

Een nodeloos alarm is voor alle partijen vervelend. Nodeloos alarm kunt u onder andere voorkomen door uw brandmeldinstallatie goed te beheren en te onderhouden. Let er ook bij verbouwingen op dat u geen loos alarm veroorzaakt. Bij Strijker Property Watch kunt u rekenen op deskundig advies over brandmeldinstallaties. Wij kunnen al uw vragen hierover beantwoorden door onze jarenlange ervaring en kennis over brandmeldinstallaties.

Servicegerichtheid begint met het geven van service die past bij uw installatie, zeker in die gevallen waar het productieproces afhankelijk is van het probleemloos functioneren. Wij bij Strijker Property Watch vinden 24/7 bereikbaarheid dan ook vanzelfsprekend.

Strijker Property Watch is een innovatief, werktuigbouwkundig installatiebedrijf, werkzaam voor onder andere aannemingsbedrijven, architecten, adviesbureaus en projectontwikkelaars. Onze werkzaamheden worden verricht in de utiliteit, woningbouw, horeca-, zorg- en onderwijsinstellingen: zowel nieuwbouwprojecten als verbouw- en renovatieprojecten.  Wij staan bekend om onze klantgerichtheid, uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen.

Strijker Property Watch is gevestigd aan Rivierdijk 20 te Hardinxveld-Giessendam. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0630996170 of het contact formulier op de website invullen.