24 uurs calamiteiten service
(alleen voor bestaande klanten)

24 uurs calamiteiten service

Onze installaties zijn van goede kwaliteit en hebben een lange levensduur. Toch kan het voorkomen dat een installatie niet naar behoren werkt. Neem in dat geval contact met ons op, dan verhelpen wij het probleem zo snel mogelijk. Servicegerichtheid begint met het geven van service die past bij uw installatie, zeker in die gevallen waar het productieproces afhankelijk is van het probleemloos functioneren van de geleverde installatie.

Veel mensen stellen het onderhoud van hun installaties het liefst zo lang mogelijk uit. Dit is echter niet goed voor uw installaties, die regelmatig onderhoud vereisen om optimaal te kunnen presteren. In dat geval is een onderhoudscontract ideaal voor u of uw bedrijf.

Strijker Property Watch bespreekt met u graag de mogelijkheden van een onderhoudscontract om te zorgen dat calamiteiten uitblijven. Doet zich toch een calamiteit voor, dan kent Strijker Property Watch een 24/7 service. Dus wat er ook gebeurt, de activiteiten in uw bedrijf, instelling of kantoor hoeven niet of nauwelijks gehinderd te worden door storingen in uw installaties. Wij bij Strijker Property Watch vinden 24/7 bereikbaarheid dan ook vanzelfsprekend.

gasVoordelen van een onderhoudscontract:

  • Onze monteurs zijn altijd transparant over het verrichte onderhoud en de onderhoudsduur;
  • Defecte onderdelen worden standaard vervangen;
  • Contract kan tussentijds opgezegd of aangepast worden;
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week service.

Bij Strijker Property Watch kunt u rekenen op deskundig advies. Zo kunnen wij u helpen met al uw problemen. Wij kunnen al uw vragen hierover beantwoorden door onze jarenlange ervaring en kennis over loodgieterswerk, cv-installaties en klimaatinstallaties.

Strijker Property Watch is een innovatief, werktuigbouwkundig installatiebedrijf, werkzaam voor onder andere aannemingsbedrijven, architecten, adviesbureaus en projectontwikkelaars. Onze werkzaamheden worden verricht in de utiliteit, woningbouw, horeca-, zorg- en onderwijsinstellingen: zowel nieuwbouwprojecten als verbouw- en renovatieprojecten.  Wij staan bekend om onze klantgerichtheid, uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen.

Wij nodigen u van harte uit om het contact formulier op de website invullen.