Rookgas afvoeren (CV)

Rookgas afvoeren

rookgas-afvoerenWij van Strijker Property Watch beschikken over specialisten op het gebied van CV installaties. Ook als het gaat over service wat betreft het rookgas afvoeren van uw CV. Een goede rookgas afvoer voorkomt grote problemen, voor uw CV én voor uw gezondheid.

U kunt bij rookgas afvoeren onder andere denken aan:

  • Service bij het afvoeren van uw rookgas.
  • Het installeren van een goede rookgas afvoer.
  • Hulp bij problemen wat betreft het rookgas afvoeren.

Een van de belangrijkste onderdelen van uw cv installatie, naast water, gas en elektriciteit is de rookgasafvoer. Een niet goed werkende rookgasafvoer in eventuele combinatie met een slecht functionerende cv-ketel kan leiden tot zeer grote problemen. Dit is slecht voor uw cv ketel, maar nog veel belangrijker : dit kan leiden tot grote problemen wat betreft uw gezondheid. Het kan zelfs leiden tot chronische ziekten of in het ergste geval de dood. De reden hiervoor is dat er bij een slechte rookgas afvoer schadelijke stoffen worden ingeademd van de cv ketel.

Het installeren van de rookgasafvoer kan nog een ingewikkelde klus zijn, omdat deze namelijk uit een aantal gecompliceerde onderdelen bestaat. Voorkom deze problemen en laat uw rookgas afvoer installeren en onderhouden door Strijker Property Watch. Wij zijn een ervaren, betrouwbaar en kwalitatief bedrijf. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over uw CV installatie.

Wilt u gebruik maken van onze service wat betreft rookgas afvoeren voor uw cv? Of zou graag nog wat meer informatie willen? Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen.