Onderhoud CV installaties

Onderhoud CV installaties

onderhoud-cv-installatiesDe centrale verwarming is tegenwoordig onmisbaar. Iedereen heeft de luxe om zijn of haar huis of gebouw te verwarmen door middel van een CV-installatie. Elke cv-ketel heeft echter onderhoud nodig. Door je cv-installatie goed te laten onderhouden, blijf je genieten van warm water en een warm huis. Je voorkomt storingen, jouw cv-ketel werkt zuiniger en je hebt er langer plezier van. Laat uw CV-installatie hierom regelmatig onderhouden door de ervaren en deskundige monteurs van Strijker Property Watch. Geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op.

Hoe goed een CV-installatie ook ontworpen, gebouwd en geïnstalleerd is, het optreden van een storing kan nooit uitgesloten worden. Servicegerichtheid begint dan ook met het geven van service die past bij uw installatie, zeker in die gevallen waar het productieproces afhankelijk is van het probleemloos functioneren. Wij bij Strijker Property Watch vinden 24/7 bereikbaarheid dan ook vanzelfsprekend.

Het regelmatig onderhouden van uw CV-installatie garandeert de optimale werking van de installatie. Bovendien minimaliseert de kans op onverwachte storingen. Ook voor onderhoud bent u dus bij Strijker Property Watch aan het juiste adres!

Bij Strijker Property Watch kunt u rekenen op deskundig advies over verwarmingsinstallaties. Wij kunnen al uw vragen hierover beantwoorden door onze jarenlange ervaring en kennis over verwarmingsinstallaties.

Strijker Property Watch is een innovatief, werktuigbouwkundig installatiebedrijf, werkzaam voor onder andere aannemingsbedrijven, architecten, adviesbureaus en projectontwikkelaars. Onze werkzaamheden worden verricht in de utiliteit, woningbouw, horeca-, zorg- en onderwijsinstellingen: zowel nieuwbouwprojecten als verbouw- en renovatieprojecten.  Wij staan bekend om onze klantgerichtheid, uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen.

Strijker Property Watch is gevestigd aan Rivierdijk 20 te Hardinxveld-Giessendam. Voor meer informatie nodigen wij u uit om contact op te nemen via 0630996170 of door het contact formulier in te vullen.