Aanleg CV installaties

Aanleg CV Installaties

De CV ketel vormt het hart van de verwarmingsinstallatie. In de CV ketel word water verwarmd door de verbranding van aardgas. Het warme water stroomt vervolgens via leidingen naar de radiatoren. Is het water afgekoeld? Dan stroomt het terug naar de CV ketel, waar het water opnieuw op temperatuur wordt gebracht.

De centrale verwarming is tegenwoordig onmisbaar. Deze manier van verwarmen is ook de meest voordelige manier om uw pand te verwarmen en verhoogt bovendien de waarde van uw huis. Speciaal voor u zetten wij de drie grootste voordelen van een centrale verwarming:

  • Met een centrale verwarming kunt u eenvoudig de temperatuur bepalen;
  • U profiteert van een hoger rendement;
  • U kunt verwarming en warm water combineren.

aanleg-cv-installaties

Het installeren van een centrale verwarming kost tussen de €8000 en €10000, inclusief btw. Het is echter moeilijk om een gerichte prijs te geven, omdat iedere situatie anders is. Bij Strijker Property Watch bent u verzekerd van een scherpe prijs: daar staan wij immers bekend om. Bent u geïnteresseerd in het laten aanleggen van een goede CV-installatie door ervaren monteurs die weten wat ze doen? Neem dan contact op met Strijker Property Watch.

Bij Strijker Property Watch kunt u rekenen op deskundig advies over verwarmingsinstallaties. Wij kunnen al uw vragen hierover beantwoorden door onze jarenlange ervaring en kennis over verwarmingsinstallaties.

Strijker Property Watch is een innovatief, werktuigbouwkundig installatiebedrijf, werkzaam voor onder andere aannemingsbedrijven, architecten, adviesbureaus en projectontwikkelaars. Onze werkzaamheden worden verricht in de utiliteit, woningbouw, horeca-, zorg- en onderwijsinstellingen: zowel nieuwbouwprojecten als verbouw- en renovatieprojecten.  Wij staan bekend om onze klantgerichtheid, uitstekende kwaliteit en scherpe prijzen.

Strijker Property Watch is gevestigd aan Rivierdijk 20 te Hardinxveld-Giessendam. Voor meer informatie kunt u bellen naar 0630996170 of het contact formulier invullen.